Meeting demands together

Als gespecialiseerde coniferenkwekerij brengen we graag prachtige producten op de markt. Coniferen die aansluiten bij de marktvraag. Daarbij denken we niet alleen in grote aantallen. Als het aan ons ligt, maakt elke conifeer straks een individuele consument blij. Door nauw samen te werken met u, helpen we u op de actuele en toekomstige vraag in te spelen. Die voorliefde voor samenwerking, is typerend voor ons bedrijf.

Zichtbaar specialisme

Duizenden vierkante meters onder glas. Vier hectare buitenvelden. Eindeloze vakken met coniferen in strakke rijen. Machines en handen die geroutineerd stekjes oppotten en de potten afvullen. Software die dankzij een weerstation de optimale momenten voor onkruidbestrijding bepaalt. Coniferenkenners die de groei monitoren, onkruid zorgvuldig verwijderen en behoedzaam snoeien… Als u onze kwekerij in Boskoop bezoekt, ziet u het al snel. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het vermeerderen en opkweken van coniferen..

           


Familiebedrijf kwekerij Bloemendaal

Kwekerij Bloemendaal bestaat sinds 1992. Een echt familiebedrijf, geleid door drie broers Rademaker en twee zwagers Trouwborst (ook broers van elkaar). De afgelopen decennia hebben we een schat aan kennis ontwikkeld. Ons sortiment groeide uit tot inmiddels zo’n 200 soorten coniferen. En van al die soorten weten we exact hoe we ze moeten opkweken om tot het beste product te komen. Dat opkweken doen we overigens op duurzame wijze. Niet voor niets zijn we GLOBAL GAP gecertificeerd.

Wilt u persoonlijk kennismaken? U bent hartelijk welkom op onze kwekerij. 

Maak een afspraak

Direct onze voorraad bekijken?

Bekijk onze voorraad en vraag direct een offerte aan.
Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.