Van excellent plantgoed tot flexibele samenwerking

Voor tal van kwekers is Kwekerij Bloemendaal een vaste leverancier van plantgoed. Ze kiezen seizoen op seizoen voor onze coniferen, geleverd in uitstekend verzorgde, uniforme partijen. Zonder onkruid en ziekten, goed beworteld, gesnoeid, compact van vorm en fijn vertakt. Precies het plantje dat nodig is voor een zorgeloze start van een nieuw seizoen. Dat wil zeggen: met minimaal sorteerwerk, minimale uitval en maximale groei. Op naar de P13 tot P19!

Uw uitdaging

Toch is de kwaliteit van ons plantgoed niet de enige reden dat kwekers ons als hun partner beschouwen. Het onderlinge samenspel met u maakt het verschil. Samen spelen we zo goed mogelijk in op de marktvraag. Want de mooiste conifeer staat op uw kwekerij in de weg als er geen vraag naar is. Het is uw uitdaging om de marktontwikkelingen in te schatten en met uw productie voorbereid te zijn op de toekomstige vraag. Dat is niet eenvoudig met producten die één of meerdere jaren opgekweekt moeten worden.

Kwestie van samenwerken

Wij helpen u met onze kennis van de markt; gezamenlijk komen we tot een doordacht pot- en stekadvieslijst. Met deze lijst als vertrekpunt, helpen we u méé te bewegen met de klantvraag. Door ons brede sortiment en de afzetmogelijkheden via het retailkanaal, blijven we flexibel bij de invulling van de afspraken met u. Dat bedoelen we met samenwerking. Inderdaad: meeting demands together.

 

 

Wij ondernemen duurzaam en groen!
Wij gebruiken volledig recyclebare potten.

Direct onze voorraad bekijken?

Bekijk onze voorraad en vraag direct een offerte aan.
Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.